VVE BEHEER DEN HAAG

″Stad van vrede & recht. Thuis van de mooiste voetbalclub ter wereld. Én van de Haagse portiekjes. ″

VvE’s in Den Haag

Hoewel Den Haag met een half miljoen inwoners qua grootte na Amsterdam en Rotterdam komt, bevinden zich in Den Haag veruit de meeste VvE’s van het land. Den Haag biedt zelfs als enige stad in heel Nederland ondersteuning aan leden van VvE’s door middel van een speciaal opgerichte afdeling binnen de gemeente: De VvE-balie. Opererend vanuit Rijswijk is VvE Beheer WijSamen actief door heel Nederland maar is vooral sterk vertegenwoordigd in Den Haag. De meeste VvE’s die wij beheren zijn gelegen in Den Haag en omliggende gemeenten zoals Rijswijk, Voorburg en Delft. VvE Beheer WijSamen heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd aan lokale bedrijven voor alle facetten binnen het vastgoed. Alle medewerkers zijn geboren en getogen in Den Haag, kennen de stad en de sentimenten als geen ander, zijn goed op hoogte van de wet -en regelgeving en dragen bij aan een leefbaar en duurzaam Den Haag.

Kleine VvE’s

Meer dan in welke stad dan ook zijn het de ouderwetse portiekwoningen die het straatbeeld van Den Haag bepalen. Deze karakteristieke portiekwoningen zijn veelal in de eerste helft van de vorige eeuw gebouwd in de herkenbare ‘Nieuwe Haagse Schoolstijl’. In de volksmond beter bekend als ‘Haagse portiekjes’.

Net als dat de meeste VvE’s in Den Haag uit deze zogenaamde ‘Haagse portiekjes’ bestaan, geldt dat ook voor de VvE’s die wij in Den Haag beheren. Vanwege het beperkte en vaak ‘even’ aantal VvE-leden binnen een portiek (denk aan VvE’s van 2, 4 en 6 appartementen), kan het behalen van een meerderheid van stemmen op een ALV een grote uitdaging zijn. Hierdoor kunnen besluitvormingsprocessen ernstig worden vertraagd of zelfs volledig vastlopen. Een ander voorbeeld is dat kleine VvE’s in de regel minder snel reserves opbouwen dan grotere VvE’s, waardoor het tijdig en efficiënt uitvoeren van planmatig onderhoud niet altijd even vlekkeloos verloopt. Om deze -en andere- redenen vergen kleine VvE’s doorgaans een wat arbeidsintensievere aanpak dan bij grotere VvE’s het geval is. En omdat grotere VvE’s per saldo vanzelfsprekend meer omzet opleveren, kiezen veel beheerders in Den Haag er bewust voor om kleine VvE’s niet (meer) in beheer te nemen. Dat geldt echter niet voor VvE Beheer WijSamen. Ondanks dat wij VvE’s beheren van alle soorten en maten, kunnen wij onszelf met recht specialist noemen op het gebied van het beheren van kleine VvE’s. En daar zijn wij trots op!

Uitbesteden VvE Beheer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar VvE kantoor om het beheer van uw VvE(‘s) in Den Haag uit te besteden, dan bent u bij VvE Beheer WijSamen aan het juiste adres. VvE Beheer Wijsamen beschikt over alle expertise en ervaring om elke VvE, groot óf klein, op maat te beheren.

Vraag direct een offerte aan of kijk verder op onze website voor meer informatie!