Elke eerlijke dienst vindt vanzelf zijn beloning   

 
U heeft interesse in de diensten van VvE Beheer WijSamen? Dan zullen onze aantrekkelijke tarieven u vast en zeker óók aanspreken!

Door het volgende formulier in te vullen ontvangt u binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Voor het aanbieden van een juiste offerte is het voor ons als VvE beheerder van belang zoveel mogelijk informatie van u te ontvangen. Wanneer u iets niet weet, kunt u een vraagteken invullen. Vragen of opmerkingen kunt u kwijt in het opmerkingenveld.

Uiteindelijk gaat het erom dat de administratie van uw VvE in goede handen is en uw VvE zoveel mogelijk opspaart in het reservefonds. Een keuze voor een beheerder is dan ook niet zomaar genomen. Het is naast een financiële keuze ook een keuze of de beheerder wel bij uw vereniging past. Wij zijn daarom graag bereid om tijdens een persoonlijk gesprek (vrijblijvend) nader kennis te maken.

 
 

 
Let er bij het vergelijken van offertes op dat het totale kostenplaatje duidelijk wordt. Vraag daarom altijd naar de kosten voor de collectieve opstal- en glasverzekering en alle andere kosten die komen kijken bij het VvE beheer. Denk daarbij aan portokosten, vergaderkosten, commissies en/of bemiddeling bij planmatig onderhoud, etc.

Deze bijkomende kostenposten worden in offertes vaak niet medegedeeld en daardoor over het hoofd gezien. Bij ons is uw VvE automatisch collectief verzekerd tegen het laagst mogelijke tarief en brengen wij naast de beheersvergoeding nimmer extra kosten in rekening. Al kan een beheersvergoeding nog zo voordelig zijn, uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat uw VvE op jaarbasis onderaan de streep overhoudt. Vraag dus altijd naar een gedetailleerde kostenbegroting en of er buiten de begrote kosten nog andere kosten verwacht kunnen worden. Een kritische blik als het om uw eigendom gaat, is geen overbodige luxe.

Wij wensen u alvast veel succes met het vergelijken van offertes en het maken van een weloverwogen beslissing.