Een goede reputatie is de erfenis van een rechtschapen handelswijze   

Onze VvE diensten op een rijtje

Pluspakket

″Alles ging goed, zolang alles goed ging″

Veel verenigingen die ervoor kiezen om het beheer volledig in eigen handen te nemen, zien zichzelf vroeg of laat in moeilijkheden belanden. De vereiste expertise bij het dragen van de verantwoordelijkheid voor de gehele administratie en de structurele uitvoering van de debiteurenbewaking, zijn slechts een greep uit de hoeveelheid taken die vaak door huiseigenaren worden onderschat. Frictie tussen buren, een ongezonde VvE en een vermindering van het woongenot zijn dan gewis.

Verenigingen die in een dergelijke situatie verkeren, raken vaak verzeild in een jarenlang misgenoegen waarbij van degelijk VvE beheer vanzelfsprekend geen sprake is. Het uitblijven van de verplichte vergaderingen, het niet overleggen van financiële jaarstukken, of zelfs het volledig verzuimen van de debiteurenbewaking zorgen er dan voor dat het beheer en administratie in een neerwaartse en vaak uitzichtloze spiraal terechtkomt. Vanzelfsprekend gaat dit altijd ten koste van hetgeen waar de VvE in eerste instantie voor bedoeld is. Namelijk het zorgdragen voor een gedegen onderhouden pand dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

Lees meer

Basispakket

″Wat anderen als ‘meest uitgebreid’ omschrijven, is bij ons de standaard″

Ziet u met al die verschillende vve diensten, oneindig veel pakketten, modules en uiteenlopende tarieven die door collega-beheerders worden aangeboden, door de bomen het bos niet meer? Wees dan niet getreurd. U bent namelijk niet de enige.

Dagelijks zijn wij bezig met alle denkbare taken en facetten die komen kijken bij het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Al die onoverzichtelijke en verwarrende pakketten en modules, daar doen wij niet aan. Alle voorkomende beheerstaken bieden wij standaard aan in ons Basispakket. Dit pakket behelst het complete administratieve, financiële, secretariële en bestuurlijke beheer.

Houdt u het liefst zoveel mogelijk de touwtjes in handen, maar kunt u wel wat support gebruiken bij het beheren van uw VvE en enorm besparen op de beheerskosten? Dan is ons Basispakket precies wat u nodig hebt. Met ons Basispakket zult u geen omkijken hebben naar het secretariële en financiële beheer, maar bent u zelf verantwoordelijk voor het maken van rechtsgeldige besluiten en het opmaken en naleven van de notulen. Uiteraard mag u van ons ondersteuning verwachten waar nodig is.

Lees meer

Premiumpakket

″Omdat elke VvE anders is″

Ondanks ons ruime dienstenaanbod kan het nog steeds zijn dat uw VvE behoefte heeft aan vve diensten die niet in ons takenpakket zijn opgenomen. Dat kan een huismeesterservice zijn, het beheren van beveiligingscamerabeelden of simpelweg het standaard uitschrijven van een extra Algemene Ledenvergadering per jaar.

U bent niet verplicht om voor ons kant-en-klare pakket te kiezen. Indien u een aangepast dienstenpakket wenst, stellen wij deze in overleg met u samen en passen wij onze vve diensten aan op de wensen en behoeften van uw VvE.