Onze VvE diensten op een rijtje

    De simpliciteit in onze complete dienstverlening is wat ons onderscheidt   

″Alles ging goed, zolang alles goed ging″

Veel verenigingen die ervoor kiezen om het beheer volledig in eigen handen te nemen, zien zichzelf vroeg of laat in moeilijkheden belanden. De vereiste expertise bij het dragen van de verantwoordelijkheid voor de gehele administratie en de structurele uitvoering van de debiteurenbewaking, zijn slechts een greep uit de hoeveelheid taken die vaak door huiseigenaren worden onderschat. Frictie tussen buren, een ongezonde VvE en een vermindering van het woongenot zijn dan gewis.

Verenigingen die in een dergelijke situatie verkeren, raken vaak verzeild in een langdurig misgenoegen waarbij van degelijk VvE beheer vanzelfsprekend geen sprake is. Het uitblijven van de verplichte vergaderingen, het niet overleggen van financiële jaarstukken, of zelfs het volledig verzuimen van de debiteurenbewaking zorgen er dan voor dat het beheer en administratie in een neerwaartse en vaak uitzichtloze spiraal terechtkomt. Vanzelfsprekend gaat dit altijd ten koste van hetgeen waar de VvE in eerste instantie voor bedoeld is. Namelijk het zorgdragen voor een gedegen onderhouden pand dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

WIJSAMEN OP MAAT

″Voor VvE’s met specifieke wensen″

Heeft uw VvE behoefte aan specifieke ondersteuning zonder het beheer volledig uit handen te geven? Dan kan WijSamen in overleg met u een pakket op maat samenstellen. U kunt alle modules combineren en zo het ideale beheer van uw VvE samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan enkel het financieel beheer. Het rekening moeten houden met zaken zoals afwijkende verdeelsleutels, onderhoudsbegrotingen, afrekening stookkosten, verschillende reservefondsen etc. maakt dat het financieel beheren van een VvE een ingewikkeld en daardoor gespecialiseerd vakgebied is wat niet valt te vergelijken met regulier financieel beheer. Dus waarom zou u de administratie van uw VvE door een boekhouder of accountant laten verzorgen, wanneer dit niet alleen goedkoper maar ook veel efficiënter kan? Zo houdt u de touwtjes in handen en staan wij u bij waar nodig.

WIJSAMEN TOTAAL

″Wat anderen als ‘meest uitgebreid’ omschrijven, is bij ons de standaard″

Als u het volledige beheer wenst uit te besteden aan een professionele VvE beheerder dan is ‘WIJSAMEN TOTAAL’ hét pakket voor u! Alle essentiële beheertaken zijn inbegrepen in het pakket en u komt niet voor verrassingen te staan. Het totaalpakket is vergelijkbaar met de meest uitgebreide pakketten die collega beheerders aanbieden, maar dan met extra service en zonder verborgen kosten. Scherp geprijsd, heldere communicatie en duidelijke afspraken in één pakket. De kernwaarden van VvE Beheer WijSamen.

WIJSAMEN PREMIUM

″Het volledige beheer maar dan met een gouden rand″

Uw Vereniging van Eigenaren extra uitgebreid beheerd zonder additionele kosten? Dan is ons ‘WIJSAMEN PREMIUM’ het pakket voor u! Net als bij het ‘WIJSAMEN TOTAAL’ pakket wordt het volledige beheer van uw VvE door WijSamen verzorgd, maar dan met extra diensten en kortingen inbegrepen. Denk daarbij aan zaken zoals conflictbemiddeling en andere (juridische) ondersteuning. Ook kunt u gebruik maken van onze huismeesterservice tegen sterk gereduceerd tarief, krijgt u 50% korting op de opstartkosten en als klap op de vuurpijl worden er geen kosten in rekening gebracht voor begeleiding bij groot onderhoud. Kortom, het totale beheer van uw VvE, maar dan premium!