Over ons

    Een goede reputatie is de erfenis van een rechtschapen handelswijze   

Begonnen als relatief klein, maar gespecialiseerd bureau, is VvE beheer WijSamen inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van het vve beheer in Den Haag en het vve beheer in Rijswijk.

Met veel enthousiasme verzorgen wij het beheer van zowel de grotere, als kleinere VvE’s. Iedere VvE is uniek. En om die reden leveren wij maatwerk. Geheel naar de wensen van de klant. Wij kennen onze klanten en begrijpen dat uw eigendom belangrijk voor u is. Daarom werken wij graag op een persoonlijke, betrokken manier met u samen. Een klant wil geen sores, een klant wil iemand die luistert en meedenkt. Iemand die denkt in voorkomen in plaats van genezen. Iemand die daden bij zijn woorden voegt. Voor onze honderden tevreden klanten, hebben wij bewezen die iemand te zijn. Wij begeleiden VvE’s vanaf de oprichting tot aan het volledige beheer. Onze open en makkelijk controleerbare manier van werken geeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de complete administratie van uw VvE. Hierbij maken wij ondersteunend gebruik van een automatiseringsprogramma, welke door onze klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt beschouwd.

Onafhankelijk VvE beheer

VvE beheer WijSamen heeft geen binding met verzekeraars, makelaars, onderhoudsbedrijven, etc. Deze onafhankelijkheid is noodzakelijk om samen met u, de beste partners voor uw vereniging van eigenaren te selecteren. Alleen zo bent u verzekerd van eerlijk, onafhankelijk VvE beheer.

Volledige transparantie: Ons handelsmerk

Welke activiteiten u ook aan ons toevertrouwt: onze aanpak is transparant. In tegenstelling tot veel collega-beheerders, weet u met VvE WijSamen altijd nauwkeurig wat de totale kosten zullen zijn en wat uw VvE uiteindelijk opspaart in het reservefonds. Er later achter komen dat er kosten achterwege zijn gelaten is in de vastgoedbranche helaas geen zeldzaamheid. Daarom ontvangt u van ons altijd een zeer gedetailleerde kostenspecificatie waarin geen enkele kostenpost achterwege wordt gelaten. Hoe groot of klein deze ook moge zijn. Jaarlijks wordt er op de ledenvergaderingen teruggeblikt op de werkelijk gemaakte kosten en zal keer op keer worden aangetoond dat er niet van de begrote kosten is afgeweken. Voor deze transparente werkwijze worden wij door onze klanten vaak gecomplimenterd. Met VvE beheer WijSamen weet u exact waar u aan toe bent.

Wat betreft het opstarten en beheren van VvE’s alsmede het aanbod van onze pakketten, lopen we in grote lijnen dezelfde processen door. Ondanks dit leert de praktijk ons dat er nauwelijks een vaste structuur is in het beheren van VvE’s. Omdat elke VvE uniek is houden we het graag persoonlijk. Zodra de wensen, behoeften en de stand van zaken in kaart zijn gebracht leveren we u geheel vrijblijvend een offerte op maat. Ons streven is een langdurige relatie op te bouwen waarin integriteit, vertouwen en tevredenheid de basis vormen.

Dát is VvE beheer WijSamen